Ga direct naar inhoud Ga naar voettekst

Q-Party Boekhoute Ticket

10.00

Dit ticket geeft je recht op ingang tijdens de Q-Party Boekhoute.

Artikelnummer: QP2023 Categorie: Tags: , , , Product-ID: 24212

Beschrijving

Top-DJ’s Q-music zetten Boekhoute op zijn kop!

Op zoek naar een onvergetelijke avond vol plezier, muziek én gezelligheid? Dan is de eerste Q-Party in Boekhoute tijdens de Gîrnaertfeesten echt iets voor jou! Op zaterdag 16 september verwelkomen we jou en je vrienden om samen te dansen en te feesten op de beste beats.

Laat je onderdompelen in een leuke sfeer, omringd door enthousiaste feestvierders en de lekkere drankjes. Dimitri Wouters mixt al de beste hits moeiteloos aan elkaar. Samen met zijn ‘friends’ zorgen ze voor een gevulde avond. Uiteraard kan op een Q-party ook geen foute muziek ontbreken. De Q-Music DJ’s zijn er alvast klaar voor om de dansvloer te laten daveren, jouw benen in beweging te zetten en jou een nacht te bezorgen om nooit te vergeten.

Jong of oud, Q-Party Boekhoute is er voor iedereen! Kom de goede vibes opsnuiven en zet je zorgen van je af en dans samen met ons tot in de vroege uurtjes.Wacht niet langer en verzeker jezelf van een ticket voor de allereerste Q-Party Boekhoute. 

Zet zaterdag 16 september met dikke letters in je agenda en trommel al je vrienden op om samen naar de Q-Party Boekhoute te gaan. Samen maken we van deze eerste editie een daverend succes! Tot dan, feestbeesten!

 

 

OPGELET, WEES ER SNEL BIJ! KAARTEN GAAN VLOT DE DEUR UIT8

Extra informatie

VERSIE

standaard, VIP