Ga direct naar inhoud Ga naar voettekst

Koen De Wulf

Koen ziet zijn publiek graag en dat is wederzijds. Hij heeft dan ook een open geest en gaat zelden een creatieve uitdaging uit de weg.

Of het nu gaat over comedy, muzikaal entertainment, presentatie, gastacteur, interviewer, cartoonist, auteur, ja zelfs schoenmaker, Koen is altijd te vinden voor iets nieuws, iets leuks, iets ‘anders’. Als daar bovendien een breedmaatschappelijke waarde kan worden aan gekoppeld, is er niet veel nodig om hem te overtuigen. Dat vertaalt zich in zijn themavoorstellingen, zijn liedjes en teksten.

Koen is geboren in Gent, opgegroeid in Sleidinge, was jaren de ‘komiek van Waarschoot’ en heeft zich gesetteld in Eeklo, het kloppende hart van het Meetjesland. Een Meetjesman, zoals hij zelf bezingt. Het is zo goed als onmogelijk om het rijkelijk gevuld palmares van Koen volledig te beschrijven. En gezien de man altijd in diverse projecten verwikkeld is, nog moeilijker om het chronologisch te houden.. Eén ding is absoluut zeker: het ondernemen zit er van kindsbeen in.

Doch de grote liefde is en blijft het podium. Hij gaf er in 2019 zijn vaste benoeming in het onderwijs voor op. Geef hem een micro en hij is een comedian pur sang. Geef hem een gitaar en hij speelt liedjes.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze website accepteer je ons gebruik van deze cookies.  Meer info