Ga direct naar inhoud Ga naar voettekst

Dirk Stoops

Blonde Gentenaar pure sang! Heeft al vroeg door dat de chemielessen op het St.-Lievenscollege meer muzikale dan wetenschappelijke chromosomen aanmaken. Pas 16 en dan al de favoriete school-dj op alle Gentse t.d.’s en parochiezaal feestjes.

Zijn eerste radiostappen zet hij jaren later bij o.m. Radio Tequila en Radio Go. Sinds 1991 aan de slag als muzieksamensteller bij Studio Brussel. Als producer van het immens populaire “Hallo Hautekiet” kaapt hij er de Radio Persprijs weg.

Als DJ start hij met succes “De Afrekening” en later de “Was het nu 70,80 of 90”-fuiven op, inmiddels uitgegroeid tot onevenaarbare partyconcepten, waarvan de versie “80,90 of 2000” het logisch vervolg is.

Een vorm van erkenning en dat vinden ook vele organisatoren, want sinds jaren prijkt hij op de affiche van tal van grote zomerfestivals (Suikerrock, Marktrock Leuven, ,Lokerse Feesten, Festival Aan Zee, Masters@Rock, Genk On Stage, Marktrock Poperinge, Gladiolen ,Repmond Rock,Rock Zottegem,Boerenrock,Pukema Rock, Student Kick-Off, Zeverrock, Nachten van de Jukte, Wild In ’t Park, Polé Polé, AB Bierfeesten Oudenaarde, …)

Hij deelt er o.m. de mainstage met grote namen als Simple Minds, Alice Cooper, Grace Jones, Suzanne Vega, Deep Purple, Bob Geldof, Joe Cocker, Lauryn Hill, The Sisters of Mercy, Kaiser Chiefs, Sting en vele anderen.

Zijn jaarlijkse onevenaarbare party op het St Baafsplein tijdens de Gentse Feesten lokt steeds een waanzig dansende massa.

INFO en BOOKINGS : info@dirkstoops.be

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze website accepteer je ons gebruik van deze cookies.  Meer info