Ga direct naar inhoud Ga naar voettekst

Cleymans & Van Geel

Jelle Cleymans en Jonas Van Geel kennen elkaar sinds hun twaalfde. Naast hun liefde voor acteren (oa. in de musicals 14’-18’ en 40’-45’), delen ze ook een passie voor muziek en entertainen.

Wat ooit begon als een oudejaarsavondgrap groeide uit tot een van de vaste waarden op de Vlaamse podia. De twee creatieve tijgers spelen al meer dan 15 jaar het dak er af en zijn dat ook deze zomer in Boekhoute van plan.

De mix van onverwoestbare songs en hun onnavolgbare humor valt bij een groot publiek in de smaak. Ze pakten vorig jaar moeiteloos de Proximus Pop-Up Arena in en hun theatertournee in het najaar van 2021 was volledig uitverkocht.

Onverwoestbare songs met een vleugje humor
In 2020 verschijnt het zelfgetitelde debuutalbum ‘Cleymans & Van Geel’ met eigen songs waaronder de single ‘Tijgers’. In 2021 maken ze een reeks covers op Q-Music waar oa. Senorita van Shawn Mendes later ook als single wordt uitgebracht. Ze doen dat jaar ook mee aan het zevende seizoen van het succesvolle televisieprogramma ‘Liefde voor Muziek’ met onder andere ook Tourist LeMC, Geike en Willy Sommers. Hun cover van ‘En route’ van Tourist LeMC stond 11 weken lang in de Vlaamse Ultratop.

Op het podium van de Gîrnaertfeesten spelen ze deze zomer een show met eigen songs, aangevuld met hun ondertussen bekende covers.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze website accepteer je ons gebruik van deze cookies.  Meer info